Piyasaların gündeminde bunlar olacak

Gözler Japonya'da enflasyon ve büyüme verilerinde olacak

Bölgede geçen hafta açıklanan veriler karışık sinyaller verirken, Çin'de ekonomik aktiviteye ilişkin endişeler de devam ediyor. Gelecek hafta gözler Japonya'da enflasyon ve büyüme verilerine çevrildi.

Analistler, Çin ekonomisinde kırılganlığın sürdürdüğünü ifade ederek, Çin hükümetinin ekonomiye desteğinin artabileceği ihtimaliyle pay piyasalarındaki satış baskısının sınırlı kaldığını dile getirdi.

4 Aralık ile başlayan haftada, salı Japonya'da Tokyo TÜFE, perşembe Çin'de dış ticaret fazlası, cuma ise Japonya'da ekonomik büyüme ve dış ticaret istatistikleri verileri takip edilecek.

Sadece 1 çay kaşığı beyni besliyor ; Aç karna tüketince doğrudan beyne etki ediyor Kimse ilk sırayı tahmin edemedi! Dünyanın en güçlü ve hızlı otomobilleri belli oldu Marketten almaya son verin. Kendi mutfağınızda bu tarifle sucuk yapmak çok daha sağlıklı Poğaça yaparken uygulamanız gereken aşçılık önerisi. Kıyır kıyır olacak ve dağılmayacak Para, ev, araba… Ne istiyorsanız bu tarihlerde isteyin ; Ünlü astrolog sebebini açıkladı Canan Karatay tüm sırrı açık etti ; Böyle yapınca lezzeti ve şifası 5 kat artıyor