Piyasalarda kritik hafta: İşte öne çıkanlar

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in ilk faiz indirimine eylülde gitme ihtimali daha da güçlenirken, yıl sonuna kadar 3 faiz indirimi yapılması olasılığı fiyatlamalara dahil oldu.

ABD pay piyasalarında, gelecek hafta pazartesi günü New York Fed sanayi endeksi, salı günü perakende satışlar, çarşamba Fed Bej Kitap raporu, sanayi üretimi, kapasite kullanımı, konut başlangıçları ve inşaat izinleri, perşembe günü de haftalık işsizlik maaşı başvuruları, Philadelphia Fed imalat endeksi takip edilecek.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Solan çiçekleri çıldırtan kür ; Aspirinden daha etkili oluyor WhatsApp'tan kapsam dışı kararı! Herkesi yakından ilgilendiriyor - 19 telefon modelinde çalışmayacak TÜİK verileri açıkladı: Türkiye’nin en zengin ili belli oldu! Zirvedeki il şaşırttı