Piyasalarda bu gelişmeler önemli olacak: Veri gündemi yoğun

Asya piyasalarında negatif seyir

Asya tarafında, geçen hafta Japonya'da yaşanan depremler gündemin odağında bulunurken, küresel piyasalardaki düşük risk iştahı da bölge genelinde etkili oldu.

Geçen hafta, tatil nedeniyle 2 gün işlem gerçekleşen Japonya pay piyasalarında dalgalı seyir öne çıkarken, Japonya Merkez Bankasının (BoJ) depremlerden dolayı negatif faiz politikasını sonlandırmakta zorlanacağına ilişkin beklentilerin artmasıyla Japon yeni dolar karşısında değer kaybetti.

8 Ocak ile başlayan haftanın veri takviminde, salı Japonya'da enflasyon, cuma ise Japonya'da ödemeler dengesi ve dış ticaret açığı, Çin'de enflasyon verileri yatırımcıların odağında olacak.

"Bize bir şey olmaz demesinler" diyerek deprem uzmanı o ili uyardı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde heyecanlandıran gelişme: Beklenen açıklama geldi Tarihin en uzun ömürlü 7 imparatorluğu * Dünyanın yüzde 8’inden fazlasına hükmetmişler Elden kira verme dönemi sona erdi: Ödemeler nasıl yapılacak? Cezası ne kadar? Dünyanın en tehlikeli yiyecekleri! Çoğu kişi bilmiyor, bu besinler zehir saçıyor Şifasını duyan akın ediyor ; Egzamaya iyi geliyor