Peynir ekmek gibi satıyor! IMEI kaydı olmayan kayıt dışı telefonda yasağı delmenin yolunu buldular

IMEI kaydı olmayan kayıt dışı telefonların kapanmaya başlanmasıyla birlikte fırsatçılar da harekete geçti. Yasağı delmenin yolunu bulan telefoncular kayıtsız telefonları Çin malı şebeke verici cihazlarla kullanılabilmesini sağlıyor. Devletin vergi kaybı milyonlarca lirayı buluyor.

Yurt dışından getirilen telefonların IMEI kaydı yapılmaması nedeniyle kapanmaya başlaması fırsatçıları harekete geçirdi. Kayıtsız telefonları kullanma yasağını delmenin farklı bir yolunu bulan telefoncular buldukları yolla telefonun kullanımını sağlıyor. Hatta bu cihazlar telefondan daha çok satılıyor.

İlk 3 sıra görenleri şaşırttı! 2024'ün en iyi SUV araçları belli oldu: Satın alanları pişman etmiyor Vergi yüzsüzleri isim isim açıklandı! İşte 5 milyon TL'den fazla borcu olan şirketlerin sahipleri Türkiye'nin en zengin şehirleri belli oldu! Liste açıklandı: İşte zirvenin sahibi... İstanbul'un hangi ilçesinde en çok nereli yaşıyor? O iller sanki İstanbul'a taşınmış gibi! İstanbullular dikkat: 22 ilçe için uyarı yapıldı! Hemen listeyi kontrol edin, önleminizi alın! Herkesin evinin altından geçen fay hattı güncellendi! Kamyonu dolduran bu illerden göç ediyor