Pegasus ucuz uçak bileti kampanyasını duyurdu! İşte şartları ve tarihleri

Pegasus Hava Yolları, 30 Mart 2024-25 Ekim 2025 tarihleri arasında yapılacak yurt dışı seyahatleri için indirimli bilet kampanyasına başladı. 16-17 Ekim tarihlerinde alınacak biletler 9 Euro'dan (335 TL) + vergilerden satışa çıktı.

Pegasus Hava Yolları, yeni bir ucuz uçak bileti kampanyasını duyurdu. 16-17 Ekim 2024 tarihlerinde satın alınacak biletlerle, 30 Mart-25 Ekim 2025 tarihleri arasında seyahat edilebilecek. Kampanya kapsamında, yurt dışı bilet fiyatları 9 Euro'dan başlıyor, ancak bu fiyata vergiler dahil değil. Toplamda 250 bin koltuk kampanya dahilinde satışa sunuldu.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar:

Deprem sonrası uzman isim, 'Bir süre evlerimize girmeyelim' diyerek uyardı! - TIKLA OKU

MTA Malatya depremi sonrası diri fayları güncelledi ; Birinci - ikinci ve üçüncü derece riskli iller Prof. Dr. Tüysüz en riskli bölgeyi açıkladı ve uyardı: '7 şiddetinde deprem üretebilir' Malatya 5.9'luk depremle sarsıldı: Prof. Dr. Görür'den ilk açıklama geldi... Diri fay hatları tek tek sıralandı! İşte deprem riski en yüksek ve en düşük iller 'Bir süre evlerimize girmeyelim' diyerek uyardı! Uzman isim günler öncesinde depremi böyle söylemiş İlk 3 sıra görenleri şaşırttı! 2024'ün en iyi SUV araçları belli oldu: Satın alanları pişman etmiyor