Pegasus ucuz uçak bileti kampanyasını duyurdu! İşte şartları ve tarihleri

Pegasus Hava Yolları, 30 Mart 2024-25 Ekim 2025 tarihleri arasında yapılacak yurt dışı seyahatleri için indirimli bilet kampanyasına başladı. 16-17 Ekim tarihlerinde alınacak biletler 9 Euro'dan (335 TL) + vergilerden satışa çıktı.

Pegasus Hava Yolları, yeni bir ucuz uçak bileti kampanyasını duyurdu. 16-17 Ekim 2024 tarihlerinde satın alınacak biletlerle, 30 Mart-25 Ekim 2025 tarihleri arasında seyahat edilebilecek. Kampanya kapsamında, yurt dışı bilet fiyatları 9 Euro'dan başlıyor, ancak bu fiyata vergiler dahil değil. Toplamda 250 bin koltuk kampanya dahilinde satışa sunuldu.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar:

Deprem sonrası uzman isim, 'Bir süre evlerimize girmeyelim' diyerek uyardı! - TIKLA OKU

MTA Malatya depremi sonrası diri fayları güncelledi ; Birinci - ikinci ve üçüncü derece riskli iller Malatya 5.9'luk depremle sarsıldı: Prof. Dr. Görür'den ilk açıklama geldi... Prof. Dr. Tüysüz en riskli bölgeyi açıkladı ve uyardı: '7 şiddetinde deprem üretebilir' 'Bir süre evlerimize girmeyelim' diyerek uyardı! Uzman isim günler öncesinde depremi böyle söylemiş İstanbullular dikkat: Hemen önleminizi alın! 30 ilçe tek tek açıklandı işte etkilenecek mahalleler Diri fay hatları tek tek sıralandı! İşte deprem riski en yüksek ve en düşük iller