Özel beach'ler el yakıyor, halk plajlarında durum nasıl? İşte sahillerdeki şezlong tarifesi

Özel beach’lerdeki şezlong ücretleri el yakıyor, peki halk plajlarındaki ‘tarife' nasıl? Bodrum’da 83 halk plajından 80’inde şezlong ve şemsiye ücreti alınmıyor. Kuşadası’nda da 401 bin 12 metrekarelik plajda ücret talep edilmiyor. Çeşme’deki halk plajlarına giriş ücretsiz ancak şezlong ve şemsiye için 200 TL ödemek gerekiyor.

ÇEŞME’DE 200 TL

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre denizi ve kumuyla gözde tatil beldelerinden Çeşme’deki Ilıca Plajı tatilciler tarafından yoğun ilgi görürken vatandaşlar plajları ücretsiz kullanıyor. Plaja gelen vatandaşlar getirdikleri şemsiyelerini ve sandalyelerini kullanabiliyor ancak şemsiye ve şezlong kiralamak isteyen vatandaşlar 200 TL karşılığı bu hizmetten yararlanabiliyor. Ayrıca Çeşme Belediyesi’nin tatilcilere ücretsiz şezlong ve şemsiye hizmeti sağlamak için çalışma yürüttüğü öğrenildi.

Fiyatı en hızlı gerileyen ve en hızlı satılan modeller belli oldu Türkiye haritası değişebilir! TÜİK kriterleri açıkladı: İşte il olması beklenen 24 ilçe 28 Eylül 2024 cumartesi çeyrek altın ve gram altın alış-satış fiyatları! Şefler öneriyor: Tencereye yarım bardak eklemeniz yeterli! Ciğer kavurmanız pamuk gibi olacak Saatlerce başında durup kavurmanıza gerek yok! Böyle yapılan yalancı helva hızlıca hazırlanıyor MasterChef patatesli hingel tarifi! Patatesli hingel nasıl yapılır?