Otoparklarda çürüyen servet! Yedieminler otomobil mezarlığına döndü, yüzlerce araç terk edildi

Yediemin otoparkları kaderine terk edilmiş araçlarla doldu, taştı. 35 yıldır bekleyen araba da var, 17 yıldır bekleyen de. Bu araçları ne arayan var ne de soran. '700 bin araç tasfiye olacak' dendi ama sadece 15 binine tasfiye çıktı. Otopark işletmecileri ise "Bu arabalar benimle mezara kadar gidecek mi?" derken haczi kalkmış araçların satışlarında hâlâ bir gelişme yaşanmadığını belirtiyor.

Binlerce araç Yediemin otoparklarında terk edildi. Bazısı hacizli bazısının da sahibi yok. Otoparklar büyük bir araba mezarlığına döndü. Ne alınabilen ne de satılabilen araçlar otopark işletmecilerini de isyan ettiriyor.

Markette elimiz hep o ürünlere giderdi! İşte hileli süt, yoğurt, tereyağı ve peynir markaları Sağlıklı baharat oldu mu size 'hileli' baharat! Bakanlık, o sahtekarları da isim isim verdi Kök ve taban maaş tarih olacak, hesapta prim esas alınacak İstanbul’un yanı başında ; Sürekli arsa ve tarla satın alıyorlar – Giden dönemiyor Domuz Etinden Sonra Sahte Pul Biber Skandalı ; Biber Diye İçine Koymuşlar Aydın’da bol bol yetişiyor kurusu daha faydalı ; Japonların zekası bundan geliyor