Önümüzdeki hafta piyasaların gündeminde ne var?

12 Ekim Salı – Yurt dışı gündem


- Asya piyasaları Japonya'dan gelecek üretici fiyatları ile açılacak. Güney Kore Merkez Bankası(BOK), faiz kararını açıklayacak (03.50).

- İngiltere'de işgücü verileri günün erken saatlerinde ekrana düşecek. İşsizlik oranı Temmuz ayında yüzde 4,6 olarak açıklanmıştı (09.00).

- Avrupa'da günün en önemli verisi ZEW Endeksleri olacak. Almanya'da ZEW Ekonomik Beklenti Endeksi en son 26,5, Cari Koşullar Endeksi  31,9 olarak gelmişti.

- ABD'de NFIB Küçük İşletmeler İyimserlik Endeksi (13.00), JOLTS açılan iş sayısı (17.00), API petrol stokları (23.30) verileri bulunuyor.

- Avrupa Birliği(AB)-Ukrayna zirvesi gerçekleştirilecek.

- Afganistan konulu G20 olağanüstü toplantısı İtalya'da yapılacak.

Şefler öneriyor: Tencereye yarım bardak eklemeniz yeterli! Ciğer kavurmanız pamuk gibi olacak 28 Eylül 2024 cumartesi çeyrek altın ve gram altın alış-satış fiyatları! Fiyatı en hızlı gerileyen ve en hızlı satılan modeller belli oldu Kredi ve kredi kartı borcu nasıl yapılandırılacak? İşte örnek ödeme tablosu 'Bunu yapanlar göçük altında kaldılar' Saatlerce başında durup kavurmanıza gerek yok! Böyle yapılan yalancı helva hızlıca hazırlanıyor