Önümüzdeki hafta piyasaların gündeminde ne var?

11 Ekim Pazartesi - Yurt içi gündem

- Yurt içinde haftaya önemli verilerle başlanacak. Türkiye Cumhuriyet  Merkez Bankası(TCMB) ödemeler dengesi, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ise işgücü istatistikleri verilerini yayımlayacak (10.00). Mevsimsel düzeltilmiş verilerle işsizlik oranı Temmuz ayında yüzde 12,0 olarak açıklanmıştı.  Cari işlemler dengesi Temmuz ayında 683 milyon dolar açık vermişti.

- TÜİK ayrıca kümes hayvancılığı üretimi ile süt ve süt ürünleri üretimi verilerini açıklayacak (10.00).

- Hazine ve Maliye Bakanlığı, Altına Dayalı Kira Sertifikası ve Altın Tahvili doğrudan satışı gerçekleştirecek. Söz konusu kıymetler 6 ayda bir kupon ve kira ödemeli, 3 yıl vadeli olacak.

- Yurt içinde diğer önemli gündem Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası  (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun, TBMM Plan Bütçe Komisyonunda yapacağı sunum olacak. Kavcıoğlu, banka faaliyetlerine ilişkin bir  sunum yapacak (14.00).

Fiyatı en hızlı gerileyen ve en hızlı satılan modeller belli oldu 28 Eylül 2024 cumartesi çeyrek altın ve gram altın alış-satış fiyatları! Türkiye haritası değişebilir! TÜİK kriterleri açıkladı: İşte il olması beklenen 24 ilçe Şefler öneriyor: Tencereye yarım bardak eklemeniz yeterli! Ciğer kavurmanız pamuk gibi olacak Kredi ve kredi kartı borcu nasıl yapılandırılacak? İşte örnek ödeme tablosu Saatlerce başında durup kavurmanıza gerek yok! Böyle yapılan yalancı helva hızlıca hazırlanıyor