Ocakta en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliye ne kadar zam yapılacak? İşte 4 farklı senaryo

Yılın ikinci altı ayına ilişkin enflasyon verileri geldikçe yıl sonu beklentileri de şekilleniyor. Merkez Bankası son raporunda yıl sonu enflasyon beklentisini değiştirmemişti. Peki Merkez Bankası'nın enflasyon tahminine göre emekliye ne kadar zam yapılacak? En güçlü formül hangisi? En düşük emekli maaşı ne kadar olur? Refah payı gündeme gelir mi? İşte 4 farklı senaryo...

Milyonlarca SSK ve Bağkur emeklisi yıl sonu zam oranına kilitlendi. Merkez Bankası son raporunda enflasyon beklentisini değiştirmeyerek yüzde 38 olarak açıklamıştı. Enflasyon tahmininin üst aralığı ise yüzde 42 seviyesinde.

Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu! Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi!