Motorine zam geliyor (İşte 12 Haziran 2024 güncel akaryakıt fiyatları)

Brent petrol fiyatlarında dalganlanmayla birlikte vatandaşlar akaryakıt fiyatında zam ya da indirim olup olmadığını merak ediyor. Motorin grubunda gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 34 kuruş zam bekleniyor.

Brent petrol fiyatlarında dalganlanmayla birlikte benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 12 Haziran 2024 benzin, motorin (mazot) fiyatları ne kadar? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı ne kadar?

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom… Fiyatlar tavan yaptı! En ucuz operatör tarifeleri açıklandı Vize istemeyen ülkeler ucuz tatilcilerin rotası ; Valizini alan kimlikle sınırdan geçiyor Konut kredisi faiz oranları güncellendi: İşte 3 milyon TL'nin geri ödemesi... Fırında kanat pişirirken denemelisiniz ; Yemeğin lezzeti 5 kat artıyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Einstein kim ki? İbni Haldun bile bu burçtan ; İşte Zodyak’ın en zeki 6 burcu