Milyonların gözü 3 Temmuz’a çevrildi! Bu ödemelerin hepsi değişecek

Milyonlarca vatandaş, 3 Temmuz'da açıklanacak enflasyon verilerini bekliyor. Bu veriler, memur ve emekli maaşlarından kıdem tazminatı tavanına, bedelli askerlik ücretinden yaşlılık ve engelli aylıklarına, evde bakım desteği ödemelerine kadar birçok kalemde yapılacak artışları belirleyecek. Peki, enflasyon verileri açıklandıktan sonra neler değişecek?

Haziran enflasyon rakamları 3 Temmuz'da saat 10.00'da Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak. Milyonlarca vatandaşın gözü haziran ayı enflasyonuna çevrildi. Enflasyon ile birlikte memur, memur emeklisi ve işçi emeklisinin yeni maaşları belli olacak.

Kıdem tazminatı tavanı, bedelli askerlik ücreti, yaşlılık ve engelli aylığı, evde bakım desteğinde de artış olacak.

34 senelik servis ustası açıkladı : Çamaşır makinesine 1 bardak eklendiğinde fişek gibi çalıştırıyor Valizini toplayan İstanbullu bu ilçelerden kaçıyor : İşte en çok tercih edilen yerler Hakem Elif Karaarslan kimdir? Orhan Erdemir Elif Karaarslan olayı ne, kaç yaşında? Sur canisi Semih Çelik odasının fotoğrafları ortaya çıktı! İşte evinden çıkanlar... Bunlara dikkat etmiyoruz. Fişi prize takarken artık iki kere düşüneceksiniz! Uzmanlar uyardı Ucuza yolculuğun simgesiydi. Dev havayolu şirketi iflasın eşiğinde!