Milyonlarca sürücü için kritik dönem başlıyor! Son tarihi kaçırmayın, cezası var

Ehliyet yenileme sürecinde sona yaklaşılıyor ve milyonlarca sürücü için kritik bir dönem başlıyor. Henüz yenileme işlemini yapmayan sürücüler için zaman daralırken yıl sonuna kadar ödeme yapmayanlar için ceza kapıda. Yetkililer işlemlerin son güne bırakılmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor. Peki ehliyet yenilememenin cezası ne?

1 Ocak 2016'da yürürlüğe giren Karayolları Trafik Yönetmeliği'nin geçici 10'uncu maddesine göre, sürücü belgelerinin değiştirilmesi işlemlerinin 5 yıl içinde tamamlanması şartı getirilmişti.

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom… Fiyatlar tavan yaptı! En ucuz operatör tarifeleri açıklandı Vize istemeyen ülkeler ucuz tatilcilerin rotası ; Valizini alan kimlikle sınırdan geçiyor Konut kredisi faiz oranları güncellendi: İşte 3 milyon TL'nin geri ödemesi... İstanbul’dan ev alamayanların en çok tercih ettiği 5 ilçe Yüksek maaş almak için ne zaman emekli olunmalı? MasterChef tulumba tatlısı tarifi! MasterChef tulumba tatlısı nasıl yapılır? Tulumbanın püf noktası!