Milyonlarca emekli bekliyor: Ek zam gelecek mi, ikramiye artacak mı? Son tarih verildi

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? 3 bin liraya yükseltilen bayram ikramiyesinde artış olacak mı? Milyonlarca emekli bu iki sorunun yanıtını bekliyor. Emekli maaşlarına ek zam için son tarih 17 Mart olarak öngörülüyor. Zira yerel seçimler öncesi son maaşlar bu tarih itibarıyla yatırılmaya başlanacak. Ekonomistler ise seçim öncesi zam olacağı görüşünde. İşte emekli maaşıyla ilgili son bilgiler...

SSK ve Bağ-Kur emeklisinin maaş zammı memur emeklisinin zammıyla eşitlendi. Böylece Tüm emekliler (4a, 4b, 4c) yüzde 49,25 zamlı maaşlarını aldı. Bayram ikramiyeleri ise yüzde 50 artışla 3 bin liraya yükseltildi. Ancak yüksek enflasyon nedeniyle beklenti karşılanmış değil. Yapılan hesaplamalara göre bayram ikramiyelerinin 2018'deki seviyesini koruması için 10 bin 609 TL olması gerekiyor.

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!