Milyonlarca araç sahibi dikkat: Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi geliyor! İşte tüm detaylar...

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hekim, akaryakıtta vergi kayıplarını önlemek ve cari açığı azaltmak amacıyla geliştirilen Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi'nin (UTTS) detaylarını açıkladı. Hekim, bu yenilikçi sistemin, yurt dışına çıkan dövizi ülke ekonomisinde tutarak ekonomik dengeye katkı sağlayacağını belirtti.

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından altyapı çalışmaları yürütülen Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS), 2025'te hayata geçirilecek. Bu sistem, akaryakıt sektöründe usulsüz fatura kullanımından kaynaklanan vergi kayıplarını engellemeyi hedefliyor. Aynı zamanda sektörde adil rekabet koşulları oluşturacak olan UTTS, yerli yazılım ve donanımlarla ulusal bilgi güvenliğini de artıracak.

İflas eden giyim devi tüm mağazalarını kapattı - 'Artık tek bir çıkış noktaları var' Kararan çaydanlıkları ışıl ışıl yapıyor ; Suya 1 yemek kaşığı karıştırmak yetecek Palamut pişirirken 1 tatlı kaşığı ekleyin ; Mangalda pişirilmiş gibi lezzetli oluyor Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan iki kent için çok kritik deprem uyarısı! Asgari ücret, emekli, memur zammı ne kadar olacak? Erdursun açıkladı Emekli promosyon ödemeleri güncellendi: İşte banka banka güncel rakamlar...