Milyonlar merakla bekliyor! İşte emekliye ikramiye zammında masadaki oranlar

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamaları sonrası emekliye ikramiye zammının ne kadar olacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 2'şer bin liradan toplamda 4 bin lira ikramiye alan emeklilere zam haberi geldi. Peki, emekli bayram ikramiyesi zammı ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman zamlanacak?

Yılda 2 kez bayram ikramiyesi alan emekliler, bu yıl ikramiyelerinin yüzde kaç zamlanacağını merak ediyor. İkramiye zammına ilişkin açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. 

BİM market 18-24 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! En iyi aile arabaları seçildi! İşte geniş ailelerin en çok tercih ettiği 10 otomobil Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Dünyanın milyarderleri bu burçlardan çıkıyor ; İşte en zengin 10 isim Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan açıklama geldi: Büyük depremin habercisi mi? Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu!