Milyonlar merakla bekliyor! İşte emekliye ikramiye zammında masadaki oranlar

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamaları sonrası emekliye ikramiye zammının ne kadar olacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 2'şer bin liradan toplamda 4 bin lira ikramiye alan emeklilere zam haberi geldi. Peki, emekli bayram ikramiyesi zammı ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman zamlanacak?

Yılda 2 kez bayram ikramiyesi alan emekliler, bu yıl ikramiyelerinin yüzde kaç zamlanacağını merak ediyor. İkramiye zammına ilişkin açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. 

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!