Milyonerler nasıl yatırım yapıyor? İşte milyoner gibi yatırım yapmanın 8 yolu

HERKES PANİK HALİNDEYKEN YATIRIM YAPIN 

Borsa düşmeye başladığında, birçok yatırımcı kısa vadede daha fazla kayıptan kaçınmak umuduyla çıkışlara koşar. Mesele şu ki, bu düşüş uzun vadede harika fırsat sunabilir. Piyasa hızla düşerse, fiyat düşükken değerinin altında hisse senetleri veya hatta düşük maliyetli fonları satın almayı düşünebilirsiniz. Efsanevi yatırımcı Warren Buffett'ın dediği gibi, "Başkaları açgözlü olduğunda kork ve başkaları korktuğunda açgözlü ol."

Fiyatlar rekor seviyelerdeyken yatırımlarını nakite çeviren yatırımcılar sonraki adımlarında muhtemelen rekor seviyelerde satın alma yapmamışlardır. Pek çok kişi düşüşlerden endişe ederken asıl kazancı bu alım fırsatlarından yararlanarak kazanmışlardır.  Piyasadaki düşüşü, yatırımlarınızın erimesi olarak değil, daha fazla para yatırmayı düşünmeniz gereken bir zaman olarak kabul edin.

A101 market 21-27 Eylül 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Meteoroloji ve AFAD'dan peş peşe uyarılar Citroen ikinci el piyasasına meydan okuyor; Tüm modellere sıfır faizle kredi geliyor 21 Eylül 2024 cumartesi çeyrek altın ve gram altın alış-satış fiyatları! Yumuş yumuş oluyor + Evde ekonomik pastane simidi nasıl hazırlanır? Cuma günleri resmi tatil mi oluyor? Birçok kişi cevabını merak ediyordu, öğrenciler heyecanlandı