Milyarderler parayı deniz dibine yatırdı! Dev hazineyi didik didik arıyorlar

DÜNYANIN EN BÜYÜK HEDGE FONLARINI YÖNETEN YATIRIMCI DA BU İŞE GİRDİ

Dünyanın en büyük hedge fonlarından biri olan ve 50 milyar sterlinlik varlığı yöneten Marshall Wace'in başkanı ve yayıncı GB News'de büyük bir hisseye sahip.

Geçtiğimiz hafta, Spectator dergisini 100 milyon sterline satın alarak, İngiltere'nin muhafazakar ve sağcı medya kuruluşlarının büyük bir bölümünü kontrol etme hırsının bir sonraki aşamasını tamamladı. The Daily ve Sunday Telegraph'ı satın almak için hala yarışta ve ikinci tur teklifler 27 Eylül'e kadar bekleniyor. Ancak hedge fonundaki ortak Anthony Clake ile birlikte Marshall aynı zamanda derin deniz hazine avlarının önde gelen fon sağlayıcılarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Marshall, aynı zamanda 2012'de kurulan Argentum Exploration'ı kontrol ediyor.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu 3. Dünya savaşı çıkarsa hayatta kalma olasılığı yüksek en güvenli 12 ülke