Milyarderler parayı deniz dibine yatırdı! Dev hazineyi didik didik arıyorlar

Maceraperest milyarderler okyanusun dibinde 300 milyar sterlinlik hazinenin peşine düştü. Hedge fon yöneticilerinin finansör olduğu dev hazine altın ve gümüşlerden oluşuyor. Ganimetler bulunursa finansörler hem İngiltere Hükümeti ile fiyat pazarlığı yapacak hem de İngiltere'nin altınlarını geri alan adamlar olarak anılacak.

Dünya kaybolan İngiliz hazinelerini konuşuyor. Altın mı, fon mu, hisse mi derken maceraperest bir grup milyarder yatırım için bu kez farklı bir yolu deniyor. Tanınmış Hedge fon yöneticileri deniz dibinde 300 milyar sterlinlik hazineyi aramak için finansör oldu.  

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu