Memur zammıyla bunlar da değişecek: Bedelli askerlik, kıdem tazminatı, yaşlılık ve engelli aylığı...

Memur ve emeklilerin gözü kulağı yarın açıklanacak olan enflasyon rakamlarına çevrilmiş durumda... Haziran ayı tüketici fiyatları verisiyle birlikte memur ve emeklilerin alacağı enflasyon farkı netleşecek. Memur maaşına göre pek çok ödeme ve ücrette de artış olacak. Peki maaşlara ne kadar zam yapılacak? En düşük zamlı maaş ne kadar olacak? Hangi ücretlerde artış olacak? İşte detaylar...

Milyonlarca memur ve emeklinin temmuz ayında alacağı enflasyon farkı belli oluyor. Yarın Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) enflasyon rakamlarını açıklayacak, memur ve emeklilerin alacağı zam farkı belli olacak. Peki memur ve emekliler için beklenen zam oranı ne? Memur maaşlarının belli olmasıyla birlikte pek çok ödeme ve ücrette de artış olacak. Kıdem tazminatı tavanı, bedelli askerlik ücreti, yaşlılık ve engelli aylığı, evde bakım desteği gibi ödeme ve ücretlerde tutarlar değişecek.

Emeklinin yeni maaşı ne kadar olacak? İşte tablo... Akaryakıt fiyatları güncellendi: İşte benzin, mazot, LPG fiyatları... Enflasyon açıklandı neler değişti? Memur ve emekli maaş zammı, kıdem tazminatı, 65 yaş aylığı... Tarihte bugün: 4 Temmuz Milyonlarca emekli 'sıfır' zam alacak: Gözler Erdoğan'da "Enflasyon, her zaman ve her yerde parasal bir olgudur!" Monetarizm nedir?