Memur ve emeklilere zam farkları ne zaman ödenecek? En düşük memur ve memur emeklisi maaşı ne kadar?

Memur ve emeklilerin temmuz ayı zamları belli oldu. Buna göre memur ve memur emeklileri yüzde 19.31 oranında zam alacakken, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam oranı yüzde 24.73 olacak. Peki maaş farkları ne zaman hesaplara yatacak? En düşük memur ve memur emeklisinin maaşı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Milyonlarca emekli ve memurun yeni dönem zamlı maaşları belli oldu. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 24.73, memur ve memur emeklilerine yüzde 19.31 oranında zam yapıldı.

34 senelik servis ustası açıkladı : Çamaşır makinesine 1 bardak eklendiğinde fişek gibi çalıştırıyor Valizini toplayan İstanbullu bu ilçelerden kaçıyor : İşte en çok tercih edilen yerler Sur canisi Semih Çelik odasının fotoğrafları ortaya çıktı! İşte evinden çıkanlar... Hakem Elif Karaarslan kimdir? Orhan Erdemir Elif Karaarslan olayı ne, kaç yaşında? A101 market 5-11 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! A101'de hangi ürünlerde indirim var? Tarım Kredi Kooperatif Market 05-18 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı!