Memur ve emeklilere ne kadar zam yapılacak? İşte konuşulan rakamlar...

Milyonlarca memur ve emeklinin yeni dönem zamlı maaşlarının belli olmasına sayılı günler kaldı. 3 Temmuz’da TÜİK haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak. Merkez Bankası anketine göre haziran ayı enflasyon tahmini belli oldu. Peki maaşlara ne kadar enflasyon farkı verilecek? Refah payı olacak mı? İşte kulislerde refah payı için konuşulan üç farklı formül...

Merkez Bankası’nın haziran ayı Piyasa Katılımcıları Anketi’ne göre enflasyon beklentileri değişti. Buna göre yıl sonu enflasyon beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 43,64 iken, bu anket döneminde yüzde 43,52 oldu.

Peki yeni tahminlere göre memur ve emeklilere yılın ilk 6 ayı için ne kadar enflasyon farkı verilecek?

34 senelik servis ustası açıkladı : Çamaşır makinesine 1 bardak eklendiğinde fişek gibi çalıştırıyor Valizini toplayan İstanbullu bu ilçelerden kaçıyor : İşte en çok tercih edilen yerler Hakem Elif Karaarslan kimdir? Orhan Erdemir Elif Karaarslan olayı ne, kaç yaşında? Sur canisi Semih Çelik odasının fotoğrafları ortaya çıktı! İşte evinden çıkanlar... Bunlara dikkat etmiyoruz. Fişi prize takarken artık iki kere düşüneceksiniz! Uzmanlar uyardı Ucuza yolculuğun simgesiydi. Dev havayolu şirketi iflasın eşiğinde!