Memur ve emekli ocakta ne kadar zam alacak? İşte ekonomistlerin tahminleri ve maaş artış oranları

Memur ve emekli maaş artışları için geri sayım başladı. Üç aylık enflasyon verilerine dayanarak, SSK ve BAĞ-KUR emeklileri yüzde 8.92 oranında zammı şimdiden güvence altına aldı. Ancak memurlar ve memur emeklileri için henüz enflasyon farkı belirlenmedi. Kesin rakamlar, ekim, kasım ve aralık aylarındaki enflasyon oranlarının açıklanmasıyla netleşecek. İşte Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), AA Finans ve Reuters anketlerine dayanan enflasyon tahminleri ve memur ile emekli maaş artış oranları.

2025 yılına yaklaşırken emekli ve memur maaşlarına ilişkin beklentiler gündemdeki yerini koruyor. Milyonlarca kişi ocak ayında alacakları zammı sabırsızlıkla beklerken, dikkatler enflasyon verilerine odaklanmış durumda.

29 EKİM EMEKLİ İKRAMİYESİ VAR MI (2024)? GÖZLER CUMHURBAŞKANI’NDA (TIKLA OKU)

Kış günleri için nefes kesen rotalar ; İstanbul’un yanı başında – Fazla kişi bilmiyor Yeni Çinli Chery’i tahtından etti ; 500.000 TL kampanya fiyatıyla yeni marka geliyor Bu da Meksikalıların kuru fasulyesi: MasterChef chili con carne nasıl yapılır? Benzin ve motorine indirim geldi, tablo değişti: İşte güncel fiyatlar Temizlik malzemeleriyle girmediği ev kalmamıştı ; Ev gereçleri devi iflas etti Kanal D dev bütçeli dizisinin final tuşuna bastı! Oyunculara final kararı tebliğ edildi