Memur, polis, öğretmen, hemşirenin zamlı maaşı ne kadar olacak? İşte muhtemel zamlı maaş listesi

Memur ve emekli maaşı temmuz zam oranı, yarın Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak olan 6 aylık enflasyon verisi sonrası netleşecek. SGK ve Bağ-Kur emeklileri de 6 aylık enflasyon toplamı kadar zam alacak. Üniversite mezunu memur, polis, başkomiser, öğretmen, mühendis, hemşire, uzman doktorun yeni zamlı maaşı ne kadar olacak? İşte meslek meslek olası zamlı maaşlar...

Memur ve emekli maaşı temmuz zammı, haziran ayı enflasyon verileri öncesinde en çok merak edilen konuların başında geliyor. Her yıl toplu sözleşme zammına ek enflasyon farkı alan memur ve emekliler, 6 aylık enflasyon farkına göre alacakları zam oranlarını hesaplamaya başladı.

34 senelik servis ustası açıkladı : Çamaşır makinesine 1 bardak eklendiğinde fişek gibi çalıştırıyor Valizini toplayan İstanbullu bu ilçelerden kaçıyor : İşte en çok tercih edilen yerler Sur canisi Semih Çelik odasının fotoğrafları ortaya çıktı! İşte evinden çıkanlar... Hakem Elif Karaarslan kimdir? Orhan Erdemir Elif Karaarslan olayı ne, kaç yaşında? Bunlara dikkat etmiyoruz. Fişi prize takarken artık iki kere düşüneceksiniz! Uzmanlar uyardı Ucuza yolculuğun simgesiydi. Dev havayolu şirketi iflasın eşiğinde!