Markaları ve çekici vitrinleriyle dünyanın en popüler alışveriş caddeleri

Myeongdong, Seul 

K-pop ve K-dramaların ülkesi, sokak giyim markalarının ve lüks moda evlerinin radarındaki Myeongdong da dünyanın en popüler alışveriş caddelerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. 

Güney Kore başkenti Seul’de bulunan Myeongdong aradığınız her şeyi ve hatta çok daha fazlasını bulabileceğiniz zengin bir cadde olarak ilgi çekiyor. Uygun fiyatlı kıyafetlerden lüks ürünlere kadar her şeyin satıldığı Myeongdong, neon ışıklı reklam tabelaları ve gece gündüz canlı atmosferiyle şehre ayak basan herkesin uğrak noktası olarak öne çıkıyor.  

Fidan dikerken buldu: Türkiye'de bir ilk! 'Arsayı 120 bin TL'ye aldık ancak şu an değer biçilemez' Asgari ücret, emekli, memur zammı ne kadar olacak? Erdursun açıkladı İflas eden giyim devi tüm mağazalarını kapattı - 'Artık tek bir çıkış noktaları var' Patlıcan kızartırken uygulamalısınız ; Asla kararmayacak + yağ çekmeyecek Kırmızı et devi konkordato ilan etti ; Et fiyatlarını etkileyebilir Nohutu kabuklarından ayıran formül! 1 kaşık eklemek yetiyor - Asıl kılçıksız yapan buymuş