Maliye düğmeye bastı: 500 milyon liralık vergi kaçakçılığı

Maliye Bakanlığı'nın meslek gruplarına yönelik başlattığı denetimler kapsamında ilk olarak saç ekim ve güzellik merkezlerine odaklanıldı. Bu ilk denetimde ortaya çıkan tabloda 500 milyon TL'lik vergi kaçağı tespit edildi. Denetimler sürdükçe rakamın artması bekleniyor. Vergi kaçıran bu işletmelere, fatura kesmedikleri miktarın yüzde 20'si kadar KDV ve bir misli vergi cezası kesilecek.

Maliye'nin vergi adaleti sağlamak için başlattığı çalışmalar sırasında, önemli vergi kaçakları tespit edilmeye başlandı. Defterdarlıklar ve Vergi Başkanlıkları, bir haftadır sadece güzellik merkezleri ve saç ekim merkezlerine yoğunlaştı.

Einstein kim ki? İbni Haldun bile bu burçtan ; İşte Zodyak’ın en zeki 6 burcu Domates ve salatalığı birlikte tüketenlerin dikkatine... Çoğu kişi bu zararından habersiz MasterChef okyanus tarifi! Mehmet Şef’in özel tarifi okyanus nasıl yapılır? Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler? 25 devlet kurumu ilana çıktı: Personel alınacak Tarihte bugün: 23 Eylül