Maliye düğmeye bastı: 500 milyon liralık vergi kaçakçılığı

Maliye Bakanlığı'nın meslek gruplarına yönelik başlattığı denetimler kapsamında ilk olarak saç ekim ve güzellik merkezlerine odaklanıldı. Bu ilk denetimde ortaya çıkan tabloda 500 milyon TL'lik vergi kaçağı tespit edildi. Denetimler sürdükçe rakamın artması bekleniyor. Vergi kaçıran bu işletmelere, fatura kesmedikleri miktarın yüzde 20'si kadar KDV ve bir misli vergi cezası kesilecek.

Maliye'nin vergi adaleti sağlamak için başlattığı çalışmalar sırasında, önemli vergi kaçakları tespit edilmeye başlandı. Defterdarlıklar ve Vergi Başkanlıkları, bir haftadır sadece güzellik merkezleri ve saç ekim merkezlerine yoğunlaştı.

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom… Fiyatlar tavan yaptı! En ucuz operatör tarifeleri açıklandı Fırında kanat pişirirken denemelisiniz ; Yemeğin lezzeti 5 kat artıyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Einstein kim ki? İbni Haldun bile bu burçtan ; İşte Zodyak’ın en zeki 6 burcu Yüksek maaş almak için ne zaman emekli olunmalı? Hangi hisse senetlerinin endeksleri değişti?