Kredi kartı borçlarına yapılandırma getirildi: Peki ne kadar ödenecek? İşte örnek hesaplamalar...

60 ay yerine 24 ay seçeneğini kullanırsa aylık taksitleri 13 bin 200 lira civarında gerçekleşiyor ve toplam geri ödemesi 316 bin lira seviyesinde oluşuyor.

(Not: Yapılandırma hesaplamasına Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu ve Banka Sigorta Muameleleri Vergisi eklenmiştir. KKDF ve BSMV kredi veya kredi kartı yapılandırmasında ortaya çıkacak aylık taksitlerin faizleri üzerinden yüzde 15 olarak ayrı ayrı alınıyor. Bankaların yapılandırma nedeniyle yeniden hayat sigortası talep edip etmeyecekleri, dosya masrafı alıp almayacakları bilinmediğinden çıkacak ücretler hesaba katılmamıştır. Bankaların yapacağı kampanyalar da dikkate alındığında yüzde 3.11 azami faiz oranı daha da düşük gerçekleşebilir.)

Türkiye haritası değişebilir! TÜİK kriterleri açıkladı: İşte il olması beklenen 24 ilçe Geçmek bilmeyen öksürüğe ne iyi gelir?Eriyinceye kadar karıştırıp tüketin! Öksürüğü şıp diye kesiyor Fiyatı en hızlı gerileyen ve en hızlı satılan modeller belli oldu 28 Eylül 2024 cumartesi çeyrek altın ve gram altın alış-satış fiyatları! Şefler öneriyor: Tencereye yarım bardak eklemeniz yeterli! Ciğer kavurmanız pamuk gibi olacak MasterChef patatesli hingel tarifi! Patatesli hingel nasıl yapılır?