Konutta 'ortak' kredi dönemi: 5 kişi 2 milyon TL kredi çekerse ayda ne kadar öder? İşte hesap

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Birden fazla kişinin ortak kredi çekerek bir konutu alabileceği ortak konut kredisi ev sahibi olabilme konusunda yeni bir dönemi başlatacak. Bu kredi türü, düzenli geliri olan en az 2, en fazla 5 kişinin bir araya gelerek konut alımlarını finanse etmelerine olanak tanıyor. Bankalar, kredi başvurusunda bulunan her bireyin gelir durumunu değerlendiriyor ve kredi tutarını belirliyor" dedi.

Birden fazla kişinin ortak kredi çekerek bir konutu alabileceği ortak konut kredisi ev sahibi olabilme konusunda yeni bir dönemi başlatıyor.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar?