Konut fiyatlarında bu iller İstanbul, Ankara ve İzmir'i solladı: En çok artış hangi illerde yaşandı?

Enflasyona indirgendiğinde Türkiye genelinde konut fiyatlarında yaşanan düşüş dikkat çekmişti. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde artış oranı enflasyonun altında seyretmişti. Ancak bazı illerde bu durum tam tersi yönde gerçekleşti. Bazı şehirlerde konut fiyat artışları İstanbul, Ankara ve İzmir gibi 3 büyükşehri solladı geçti. Peki o iller hangileri? İşte detaylar...

Türkiye’de konut fiyatlarında artış hızı birçok ilde enflasyonun altında kalsa da Mayıs ayı itibarıyla özellikle bazı şehirlerde enflasyonun üzerinde artışlar gösterdi. Özellikle bazı küçük şehirlerde fiyat artışları İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirleri solladı. Peki bu illerde konut fiyatları neden daha fazla artıyor? En çok artış hangi illerde yaşandı? 3 büyükşehirde konut fiyatları ne durumda?

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!