Kök aylığı düşük olanlar temmuz maaş zammından nasıl yararlanacak?

Haziran ayı enflasyon verisinin açıklanmasıyla temmuz ayında SSK ve BAĞ-KUR emekli aylıklarına yüzde 24,73, memur maaşlarına ve emekli memur aylıklarına ise yüzde 19,31 oranında zam yapılacağı neleşti. Peki maaş zammı kök aylıklara nasıl uygulanacak? Kök aylığı düşük olanlar maaş zammından nasıl yararlanacak? Habertürk'ten Ahmet Kıvanç, kök maaşla ilgili merak edilenleri yazdı.

Türkiye istatistik Kurumu’nun (TÜİK) haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından SSK ve BAĞ-KUR emekli aylıklarına temmuz ayında yüzde 24,73 oranında enflasyon farkı doğdu. Emekli işçi ve esnaf aylıkları temmuz ayında yüzde 24,73 oranında zamlanacak.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm 3. Dünya savaşı çıkarsa hayatta kalma olasılığı yüksek en güvenli 12 ülke Zengin eden ağaç! 'Sıvı altın' üretiyor! Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar?