Kiralar 100 bin TL'ye mi çıkacak? Konut almak için en uygun zaman hangisi? Uzmanlar yorumladı...

Konut fiyatlarının yüksek faizler nedeniyle dip yaptığı dönemde satın almanın cazip hale geldiğini değerlendiren uzmanlar, arz ve talep arasında dengesizlik olduğu için konut fiyatlarının ve kiralarının hızlı artış göstereceğini belirtti. Bahçelievler, Bayrampaşa, Bakırköy, Küçükçekmece ve Eyüp gibi bölgelerde 3+1 yeni konutların kiralarının 100 bin liraya çıkacağını öngören uzmanlar faizlerin düşmesini beklemeden konut alımlarının yapılması gerektiğini belirtti.

Türkiye'de konuta olan talep her geçen gün artıyor. Hem satın alma hem kiralama yönünde konut talebi artarken bu artış hızı oranında konut arzı gerçekleşmiyor. Para politikası nedeniyle faizlerin yükselmesinden ötürü konut kredisine ilgi azalırken mevduata olan talep artış gösteriyor.

İşte millete domuz eti, sakatat, tek tırnaklı hayvan yediren firmalar! İl il tam listesi açıklandı Köfteci Yusuf kimin? Domuz eti iddiası avukatı harekete geçirdi! Köfteci Yusuf kime ait? BİM market 10-13 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı belli oldu! Forbes açıkladı, liste güncellendi: Çiftlik sahibi her şeyi anlattı: Yaban domuzu eti kullanıyorlar! En yoksul Türkiye illeri açıklandı ; TÜİK verilerine göre bu okulu bitirenler daha fakir