Kira zammında yeni dönem: En çok merak edilen 5 soruyu uzmanlar yanıtladı

Ekonomi yönetimi tarafından yapılan son açıklamalara bakılırsa kirada yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz sonrasında uzatılmayacak. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı sona erdikten sonra süreç nasıl işleyecek? Kira zamları düşer mi, fahiş kira zamları olur mu? İşte kira artışıyla ilgili merak edilen 5 soruyu uzmanlar yanıtladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in kiralarla ilgili yüzde 25 zam sınırının 1 Temmuz’dan sonra devam etmeyeceğine yönelik açıklamalarının ardından milyonlarca kiracı ve ev sahibi kira artışında yeni dönemde sürecin nasıl işleyeceğini merak ediyor.

MasterChef fırında sütlaç tarifi! Fırında sütlaç nasıl yapılır? Fırında sütlaç püf noktası Türkiye'yi sarsan terörist saldırıların kronolojisi! 11 yılda neler yaşandı? Bu fırsat kaçmaz! KİM’de gıda ürünlerinde dev indirimler (KİM'DE İNDİRİM FIRSATI) Tarihte bugün: 24 Ekim Senelerce bu yanlışı yapmışız, yumurta haşlarken yapılan dev hata! Besin değerini yerle bir ediyor Bakan Işıkhan'ın açıklaması sonrası bu sorunun yanıtı çok merak edildi? Kaç emekli 80 bin TL alıyor?