Kira enflasyonu Merkez Bankası'nın da radarında: Fiyatlar düşecek mi? Kiralar en fazla nerede arttı?

Kira fiyatlarındaki değişim Merkez Bankası’nın da takibinde... İnternetteki ilan fiyatları, konut kredisi değerleme raporu göstergeleri ve perakende ödeme sistemi verilerinden elde edilen kira artış oranlarının enflasyonun altında kaldığı belirtildi. Peki ilerleyen süreçte fiyatlar düşecek mi? Kiralar en az ve en fazla nerede arttı? İstanbul'da kira ne kadar?

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan perşembe günü yılın üçüncü enflasyon raporunu açıkladı. Karahan, enflasyon tahminlerinde bir değişiklik yapılmadığını belirtirken, kira fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu