Araç sahipleri dikkat! Kalem kalem hesaplandı: İşte otoda bakımın faturası...

Otomobilleri satın alabilmek kadar bakımlarını düzenli yaptırmanın maliyeti de yükseldi. Bugün orta segmentte bir otomobilin ilk bakımı 5 bin TL’ye, aynı aracın kapsamlı 120 bin km bakımı 11 bin TL’ye yapılıyor. Bütün kalemler alt alta sıralandığında ortalama fiyatlar 8 bin 600 TL seviyesini buluyor. Araç bakım ücretlerinin geçen yıla göre ortalama yüzde 60-70 arasında arttığını belirten uzmanlar ise “eldeki araç değerlendiği için bakıma olan talep yüksek” diyor.

Bir otomobil satın alabilmek kadar bakım maliyetlerini karşılayabilmek de son zamanlarda araç sahiplerini en çok ilgilendiren konular arasında yer alıyor. Çünkü, değeri artık en az 1 milyon TL’yi bulan otomobillerin bakımı için gerekli olan ürün ve hizmetlerin faturası da giderek artıyor.

Temmuz 2024 itibarıyla en çok satılan otomobiller üzerinden güncel bakım maliyetleri incelendi.

Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor