Kaçak telefonda IMEI kırdırma devri bitti! Klonlanan hatlar tek tek kapanıyor

Yurt dışından getirilen telefonların IMEI kayıt ücretinden artışı ile telefoncular IMEI kırdırma işlemi yaparak cihazların kullanımını sağlıyordu. Klonlanan hatlar tek tek kapanmaya başladı. Kırdırma işlemi yapan ve garanti veren telefoncular son günlerde müşterilerinin tepkileriyle karşı karşıya kalıyor. Telefoncular işlem yapılan telefonları ise ikinci elin altından almaya başladı.

Yurt dışından getirilen kaçak telefonlar için bir devir kapandı. Kayıt ücreti ödememek için telefonlara yaptırılan IMEI kırdırma işlemi pek çok kişiyi mağdur ediyor. Telefoncuların son günlerde başı klon hatlar yüzünden ağrıyor. Kapanmama garantisi veren ve kırdırma işlemini yapan telefoncuların kapısını çalan vatandaşlar, kandırıldıklarını söyleyerek para iadesi istiyor.

MTA Malatya depremi sonrası diri fayları güncelledi ; Birinci - ikinci ve üçüncü derece riskli iller Malatya 5.9'luk depremle sarsıldı: Prof. Dr. Görür'den ilk açıklama geldi... Prof. Dr. Tüysüz en riskli bölgeyi açıkladı ve uyardı: '7 şiddetinde deprem üretebilir' 'Bir süre evlerimize girmeyelim' diyerek uyardı! Uzman isim günler öncesinde depremi böyle söylemiş BİM 18 Ekim 2024 cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! İstanbullular dikkat: Hemen önleminizi alın! 30 ilçe tek tek açıklandı işte etkilenecek mahalleler