Yeni haftada yatırımcılar için kritik gündem maddeleri!

Piyasalarda ABD’de açıklanan verilerin enflasyon endişelerini yatıştırmasıyla pozitif bir seyir izlenirken; gelecek hafta yurt içinde gözler TCMB’nin faiz kararına çevrildi. Yurt dışında ise, Fed tutanakları takip edilecek.

Yılın ikinci yarısına yaklaşırken dünya genelinde enflasyon endişelerinin önemli ölçüde azaldığı görülürken, merkez bankalarının yılın ikinci yarısında atacağı adımlara ilişkin fiyatlamalar gündemin odağındaki yerini korumaya devam ediyor.

ABD'de, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), nisanda aylık bazda yüzde 0,3 ile beklentilerin altında artarken, yıllık bazda yüzde 3,4 ile beklentilere paralel yükseldi. TÜFE, mart ayında aylık yüzde 0,4 ve yıllık yüzde 3,5 artmıştı.

Benzin ve motorine zam geliyor: Tarih belli oldu Bu da Meksikalıların kuru fasulyesi: MasterChef chili con carne nasıl yapılır? Liste Bittiğinde Başa Saracaksınız ; İzleyenler Bu 30 Filmin İçinden Çıkamıyor CarrefourSA karta özel gıda ve temizlik ürünlerinde yeni indirimler (CARREFOURSA KART İNDİRİMLERİ) Tazesini faydalı biliyorduk ; Kuru hali 7 kat daha faydalı oluyor Nane ailesinden bir mucize: Biberiye yağı