İşte en düşük emekli maaşı için masadaki rakam: Hesaba yatacağı tarih belli oldu

En düşük emekli aylığının artırılmasına yönelik çalışma tamamlandı, düzenleme bugün TBMM Başkanlığı’na sunulacak vergi paketi içinde yer alacak. AK Parti kulislerinde artış rakamının 12 bin veya 12.500 lira olacağı belirtiliyor. En düşük emekli aylığındaki artış ise temmuz ayı maaşlarına yetişmeyecek. Kanun çıktıktan sonra fark ödemesinin ağustosta yapılacağı iddia ediliyor.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre 10 bin lira olan en düşük emekli aylığının artırılmasıyla ilgili çalışma temmuz ayı maaşlarına yetişmeyecek.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu 3. Dünya savaşı çıkarsa hayatta kalma olasılığı yüksek en güvenli 12 ülke