İşte emekli indiriminin geçerli olduğu yerler...

Emekli vatandaşlar kamuya ait kurumlarda çeşitli indirimlerden yararlanabiliyor. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla beraber emekliler; misafirhane, PTT, TCDD veya öğretmenevi gibi birçok tesisten indirimli bir şekilde hizmet alabiliyor. İşte, emekli indiriminin geçerli olduğu yerler...

Emekli vatandaşlar, birçok kamu tesisinden ücretsiz veya indirimli olarak yararlanabiliyor. KYK yurtları, TCDD biletleri, misafirhane, PTT Kargo gibi birçok kamusal alanda emeklilere farklı oranlarda indirim uygulanıyor.

İşte, 2024 Haziran itibarıyla emekli vatandaşların indirimli hizmet alacağı kurumlar...

34 senelik servis ustası açıkladı : Çamaşır makinesine 1 bardak eklendiğinde fişek gibi çalıştırıyor Valizini toplayan İstanbullu bu ilçelerden kaçıyor : İşte en çok tercih edilen yerler Hakem Elif Karaarslan kimdir? Orhan Erdemir Elif Karaarslan olayı ne, kaç yaşında? Sur canisi Semih Çelik odasının fotoğrafları ortaya çıktı! İşte evinden çıkanlar... Bunlara dikkat etmiyoruz. Fişi prize takarken artık iki kere düşüneceksiniz! Uzmanlar uyardı Ucuza yolculuğun simgesiydi. Dev havayolu şirketi iflasın eşiğinde!