Emekli maaşına ek zam gündemdeyken banka banka emekli promosyonları (2024 emekli promosyonları)

Emekli promosyonu nasıl alınıyor?

Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıl taahhüt süresi dolanlar ve yeni emekli olanlar, maaşlarını istedikleri bankaya taşıyabilirken; bankaların belirlediği tutarlarda promosyon ücretini alabiliyor.

Maaşlarını taşımak isteyenler bankaya bildirim yapmak zorunda olurken, bildirimleri banka şubelerinden veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor.

Emekliye ek zam gündemde

SGK ve Bağ-Kur emeklileri, memur emeklileriyle aralarındaki 12 puanlık zam farkının kapanmasını istiyor. Ekonomi yönetimi, beklentiye ilişkin çalışmalar yaparken, yeni formüller üzerinde çalışılıyor. Geçen yıl seyyanen zamla maaşları 7 bin 500 liraya çıkarılan emekliler için de yüzde 37,57'lik zamdan fiilen yararlanamama riski var. AK Parti'den yapılan açıklamaya göre; emekliye ek zam ve en düşük emekli maaşı düzenlemelerinin Ocak ayının üçüncü haftasında Meclis gündemine girmesi bekleniyor.

Bankaların son açıkladığı emekli maaşı promosyonları ise şöyle:

800 bin TL’ye alınabilecek masrafsız otomobiller ; Listede premium da var tamirci düşmanı da. Kış ayları için Prof. Dr. Canan Karatay önerdi ; Ekmek banıp yiyenin burnu bile akmıyor Bahar dizisinde erken veda. Kimse bu ayrılığı kabul edemedi Limonu Faydalı Biliyoruz Ama Bu Şekilde Zararlı ; Kadir Ezildi Bile Bu 9 Yerde Kullanmayın Diyor Fiyatlar uçtu ilk 3 sırayı görenler şaştı kaldı! İlçe ilçe hesaplandı: İşte İzmir konut fiyatları Motorine zam geldi, tabela değişti: 25 Ekim güncel akaryakıt fiyatları