Banka banka sıfır faizli anında kredi: Limit ve vadelerde son kampanyalar neler?

Son zamanlarda yüksek enflasyon ile ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlar, kredi kullanma yollarını araştırıyor ancak yükselen kredi faiz oranları da durumu kötüleştiriyor. Öte yandan, bankalar müşteri portföyünü genişletmek için kredi kampanyalarına devam ediyor. İşte banka banka sıfır faizli kredi kampanyaları...

Bankalar, yeni müşteri kazanmak adına kredi kampanyalarını sürdürürken; farklı tutarlarda sıfır faizli taksitli nakit avans ya da kredi vermeye devam ediyor.

2024'ün en iyi hibrit araçları belli oldu! İlk sıraya o model damgasını vurdu Türkiye'yi sarsan terörist saldırıların kronolojisi! 11 yılda neler yaşandı? Fiyatlar uçtu ilk 3 sırayı görenler şaştı kaldı! İlçe ilçe hesaplandı: İşte İzmir konut fiyatları Senelerce bu yanlışı yapmışız, yumurta haşlarken yapılan dev hata! Besin değerini yerle bir ediyor Bu fırsat kaçmaz! KİM’de gıda ürünlerinde dev indirimler (KİM'DE İNDİRİM FIRSATI) Bakan Işıkhan'ın açıklaması sonrası bu sorunun yanıtı çok merak edildi? Kaç emekli 80 bin TL alıyor?