İşte 10 soruda Zorunlu Afet Sigortası: Neleri kapsayacak, nasıl uygulanacak, ne zaman başlayacak?

Şimşek, Zorunlu Afet Sigortası'nın haziran sonu itibariyle devreye alınacağını belirterek, “Depremin yanı sıra diğer doğa kaynaklı afetler de sigorta teminatına dahil ediliyor. Deprem için binalar, diğer afetler için binalar ve taşınır mallar teminat altına alınırken, köy alanları da kapsama alınıyor” açıklamasında bulundu.

Peki, Zorunlu Afet Sigortası neleri kapsayacak, nasıl uygulanacak, ne zaman uygulanmaya başlayacak? İşte, Zorunlu Afet Sigortası'nda tüm merak edilenleri Hürriyet Gazetesi yazarı Noyan Doğan köşesinde yazdı. Noyan Doğan'ın yazısı şöyle:

NOW TV hemen fişini çekti! Final kararı oyunculara tebliğ edildi herkes neye uğradığını şaşırdı Mandalinanın beyaz liflerini temizliyorsanız hemen vazgeçin. Çok şaşıracağınız faydası ortaya çıktı İngiltere’nin meşhur temizlikçisi açıkladı. Sadece 1 damla yetiyor Az önce deprem mi oldu? 6 Ekim 2024 son dakika depremler A101 10 Ekim 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Bir ilimizde yanardağ riski! Bilim insanları magma odaları keşfetti: Püskürme ihtimali gündemde