İstasyonların yolunu unutturuyor! Uzmanlardan yakıt tasarrufu yaptıran 5 altın yöntem

Petrol fiyatlarının artışıyla birlikte, motorin ve benzine gelen zamlar araç sahiplerini kara kara düşündürüyor. Yakıtlar katlanınca sürücüler de tasarruf için yeni yöntemlerin peşine düştü. Depo dolum maliyetleri artınca bazı tasarruf yöntemleri de araştırılmaya başlandı. Prof. Dr. Kadir Aydın ve Prof. Dr. Mehmet İhsan Karamangil akaryakıt istasyonlarının yolunu unutturan 5 altın kuralı anlattı.

Petrol fiyatlarında yaşanan artış, benzin ve motorini vurdu. Akaryakıt fiyatlarındaki artışlar araç sahiplerinin kara kara düşündürüyor. Benzin ve motorin fiyatlarının katlanmasıyla birlikte pek çok sürücü aracına LPG taktırmıştı. Ancak onda da fiyat yükselişe geçti.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor