İstanbul'un 50 mahallesinde kiralar uçtu: Yüzde 300'e varan yükseliş

İstanbul'un 50 mahallesinde kira fiyatları son bir yılda ciddi artış yaşadı. İlk sıradaki Rumeli Hisarı'nda artış yüzde 290'a dayandı.

Hepsiemlak, son 1 yıl içinde kiralık konut kategorisinde yüzde 50’nin üzerinde artışın yaşandığı 50 mahalleyi sıraladı. Endeksten elde edilen verilere göre son 1 yıl içinde kiralık konut kategorisinde ortalama metrekare fiyatındaki en yüksek artış yüzde 290 ile Sarıyer’in Rumeli Hisarı semtinde gözlemlendi. Rumeli Hisarı’nı yüzde 238 ile Beşiktaş’ın Vişnezade semti, yüzde 218 ile Sarıyer’in Reşitpaşa semti, yüzde 171 ile Beşiktaş’ın Gayrettepe semti ve yüzde 150 ile Kadıköy’ün Fikirtepe semti izledi.

İstanbul’un  son bir yılda kiralık fiyatı yüzde 50’nin üzerinde artan 50 semti şöyle:

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom… Fiyatlar tavan yaptı! En ucuz operatör tarifeleri açıklandı Vize istemeyen ülkeler ucuz tatilcilerin rotası ; Valizini alan kimlikle sınırdan geçiyor Konut kredisi faiz oranları güncellendi: İşte 3 milyon TL'nin geri ödemesi... Fırında kanat pişirirken denemelisiniz ; Yemeğin lezzeti 5 kat artıyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Yüksek maaş almak için ne zaman emekli olunmalı?