İSO Başkanı Bahçıvan önermişti: ‘Altın konut’ modeli Türkiye'de uygulanabilir mi? Uzmanı yorumladı

‘FAİZ İNDİRİMİ İLE TALEP CANLANABİLİR’

Peki ‘altın konut’ modeli ülkemizde uygulanabilir mi? Konut piyasasını canlandırmak adına başka hangi formüller geliştirilebilir?

Konuyla ilgili merak edilenleri açıklayan Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı şu ifadeleri kullandı: “Gayrimenkul tarafında aslında ilk defa konut sahibi olacaklara geliştirilecek finansman modellerine ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz. Kredi kampanyaları yapılmış olsa da mevcut faiz oranları oldukça yüksek. Bu faiz oranlarıyla insanların ev sahibi olma talebi önemli derecede baskılanıyor. Özellikle herhangi bir döviz bazlı veya altın bazlı geliştirilebilecek modellerde faiz indirimi ile sağlanabilecek fayda, konutta bekleyen talebi canlandırabilir.

Zeytinyağı ile karıştırıp tüketenler hastane yolunu unutuyor ; Osman Müftüoğlu da öneriyor Oto galericiden 1 milyon TL’lik otomobil tavsiyesi ; Premiumlar ve masrafsızlar aynı listede Köfteci Yusuf kimin? Domuz eti iddiası avukatı harekete geçirdi! Köfteci Yusuf kime ait? Kireci ve lekeyi söküp atıyor. TikTok’ta viral olan bu yöntem ile musluğunuzu pasparlak yapın! Kestane kabuklarını fıstık soyar gibi soymanın sırrı açıklandı Bakanlık yeni listeyi paylaştı: Müşterilere kebap yerine kalp yedirmişler! İşte yeni ifşa listesi...