İşe en çok alım yapan meslekler şaşırttı! İşveren çok zor bulunan çalışanlar için sıraya giriyor

Ne doktor, ne mühendis, ne yazılımcı, ne de tasarımcı. İşe en çok alım yapan meslekler artık değişti. Dünyada ve Türkiye’de hizmet ve imalat sektörü alanında işler parlıyor. Öyle ki işveren çok zor bulunan çalışanlar için sıraya giriyor, maaşları için de kesenin ağzını açıyor.

İş gücü piyasasında tercihler değişti. Araştırmalara göre son dönemde yıldızı parlayan meslekler sanıldığının aksine artık üniversite mezunları değil. Yüzbinlerce iş ilanının yayınlandığı İŞKUR’un resmi verileri de bunu gösteriyor. İşverenin peşinde koştuğu hatta kesenin ağzını açtığı gözde meslekler ara elemanlar ne doktor, ne mühendis, ne yazılımcı, ne de tasarımcı oldu.

Domates ve salatalığı birlikte tüketenlerin dikkatine... Çoğu kişi bu zararından habersiz Tek tek incelendi en iyi sedan otomobiller seçildi! İşte en iyi 15 sedan otomobil Özel sektör ve kamu maaşları arasında makas açıldı! İşte en yüksek devlet memuru maaşları Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde faizler düştü: Başvuru şartları neler? MasterChef okyanus tarifi! Mehmet Şef’in özel tarifi okyanus nasıl yapılır? 25 devlet kurumu ilana çıktı: Personel alınacak