Hangi ülkede, ne kadar ABD tahvili var?

Artan devlet tahvili getirileri piyasalarda endişe yaratmaya devam ediyor. Faizler, dünyanın önde gelen ekonomilerinde 10 yılı aşkın sürenin en yüksek seviyelerinde. Getirilerin yüksek kalması ülkelerin ödediği faiz maliyetlerini de etkiliyor.

Yüksek petrol fiyatlarının enflasyon endişelerini artırması ve mevcut kısıtlayıcı para politikalarının uzun süre devam edeceği beklentileri tahvil piyasalarında risk unsuru olmaya devam ediyor.
Hükümetlerin artan bütçe açıkları ve mali görünüme ilişkin endişelerle daha fazla tahvil satışı yoluna gitmesi, tahvil fiyatlarını düşürürken,
uzun vadeli getirilerin artmasına neden oluyor.

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom… Fiyatlar tavan yaptı! En ucuz operatör tarifeleri açıklandı Konut kredisi faiz oranları güncellendi: İşte 3 milyon TL'nin geri ödemesi... Fırında kanat pişirirken denemelisiniz ; Yemeğin lezzeti 5 kat artıyor TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlıyor! İşte başvuru tarihleri Einstein kim ki? İbni Haldun bile bu burçtan ; İşte Zodyak’ın en zeki 6 burcu Yüksek maaş almak için ne zaman emekli olunmalı?