Güne başlarken ekonomi ve piyasaların gündemi (22 Aralık 2020)

GÜNÜN AJANDASI

* Yurt içinde günün tek verisi olan tarımsal girdi fiyat endeksi verisi saat 10.00'da açıklanacak. (10.00).

* ABD'den gelecek final GSYH rakamları günün en önemli verisi olarak öne çıkıyor. Öncü verilerde ekonomi yüzde 33,1 ile rekor seviyede bir büyüme gerçekleştirmişti (15.30). Final verilerin de aynı seviyede geleceği tahmin ediliyor. ABD'de günün diğer verileri Richmond Fed imalat endeksi, 2.el konut satışları (18.00) olacak. ABD'de olduğu gibi İngiltere'de de final GSYH rakamları gelecek.
Öncü verilerde 3.çeyrekte dönemsel yüzde 15,5 büyüme, yıllık yüzde 9,6 daralma açıklanmıştı (10.00). Final verilerde de rakamlarda bir fark olması beklenmiyor.

800 bin TL’ye alınabilecek masrafsız otomobiller ; Listede premium da var tamirci düşmanı da. Kış ayları için Prof. Dr. Canan Karatay önerdi ; Ekmek banıp yiyenin burnu bile akmıyor Limonu Faydalı Biliyoruz Ama Bu Şekilde Zararlı ; Kadir Ezildi Bile Bu 9 Yerde Kullanmayın Diyor Bahar dizisinde erken veda. Kimse bu ayrılığı kabul edemedi Motorine zam geldi, tabela değişti: 25 Ekim güncel akaryakıt fiyatları Tek Ayak Üzerinde Dengede Kalma Süreniz Sağlığınız Hakkında Ne Söylüyor? Duyunca Çok Şaşıracaksınız